Een leuk kado voor je verjaardag?

Wil jij echte colleges volgen over Sterrenkunde?

Een leuk kado voor je verjaardag?

Colleges 0

Zoek je een leuk kado voor je verjaardag en moet het met Sterrenkunde, Space, het Universum, Ruimtevaart en moeilijke formules te maken hebben? Lees dan verder.

Meerdere mensen hebben ons gevraagd of we tips weten waarmee hun kids nog meer te weten kunnen komen over sterrenkunde. We hebben verzameld wat er op het gebied van video is uitgekomen en op elders op de website vind je een lijstje van de populairste video's en documentaires. En een handig lijstje voor als je jarig bent en een leuk kado zoekt  🙂 

Bekijk de pagina via de button hiernaast maar een. Hier vind je allerlei series en documentaires over het heelal. Veel titels zijn te vinden op internet (YouTube en andere websites) maar ook te koop in webshops (o.a. BOL.com) of tweedehands (o.a. BOL en Marktplaats). De meeste populaire hebben een ondertitel in Nederlands (handig voor de allerjongsten) en Engels.

En om het nog mooier te maken zijn sommige titels ook te lenen via een bibliotheek. Bij elke titel staat een link naar de Internet Movie DataBase (IMDB) waar je kunt lezen wat anderen ervan vinden en wlke afleveringen er zijn. Het lijstje met titels is niet uitputtend en zeker niet compleet, maar als je alles bekeken hebt dan komen we wel met nog meer titels.