Het programma

Wil jij echte colleges volgen over Sterrenkunde?

Hoe laat?

Op de bewuste datum starten we 's middags om 13:30 uur en eindigen om circa 15:30 uur. Een college bestaat uit 2 delen/lezingen met een korte pauze halverwege. Je bent vanaf 13:00 uur welkom bij de achteringang bij P12 of de hoofdingang aan de Heyendaalseweg. De lezingen die online worden gestreamd kun je fijn vanuit thuis volgen. Let ook op onze Facebookpagina, like ons en deel de berichten!

Wat doen we precies?

De hoorcolleges / lezingen / masterclasses worden verzorgd door hoogleraren, onderzoekers, wetenschappers en specialisten die een bachelor-, master- of PhD-opleiding volgen of hebben gevolgd in een of meer van de bètagebieden Natuurkunde, Science, Sterrenkunde, Wiskunde, Scheikunde of Biologie.

 

Wat kost het?

Voor het bijwonen van een college vragen we helemaal niets en zelfs het parkeren is gratis. In ruil voor jouw enthousiasme krijg je een college/lezing met heel veel informatie over jouw favoriete onderwerpen.

Door de colleges (online of offline) zelf ook bij te wonen krijgen de ouders de kans hun kinderen te steunen in hun interesse. Middelbare scholen geven nog steeds geen of minimale aandacht aan de onderwerpen die bij ons de revue passeren.