Routebeschrijving

Wil jij echte colleges volgen over Sterrenkunde?

Hoe kom je bij ons?

Het bezoekadres van onze jongerencolleges is Faculty of Science (Faculteit der Natuurwetenschappen Wiskunde en Informatica) in het Huygensgebouw op de campus van de Radboud Universiteit. Het adres is: Heyendaalseweg 135, 6525 AJ  Nijmegen.

Parkeren?

Parkeerplaats P12 bevindt achter het Huygensgebouw (navigatie-adres Toernooiveld 300, Nijmegen). Zie plaatjes hieronder. Bewaar het parkeerkaartje dat je bij de slagboom krijgt want daarmee kun je er weer gratis uitrijden. Let op: P11, onder het gebouw, is niet meer toegankelijk, alleen nog voor docenten met een toegangskaart.

Openbaar vervoer?

Via het openbaar vervoer (bus) kun je vanaf het centraal station vertrekken naar campus Heyendaal (onder andere buslijn 10, Heyendaal shuttle) en uitstappen bij bushalte Huygensgebouw. Als je met de trein wilt komen is het ook simpel. Vul in je routeplanner 'station Heyendaal' in en het komt goed. Schuin tegenover dit station is het Huygensgebouw.

Plaatjes ter verduidelijking

Als je vanaf de Heyendaalseweg komt sla je bij het stoplicht af richting Toernooiveld, langs het Huygensgebouw op. Je gaat voor P12 dan met de bocht naar rechts en direct na het grote gebouw (nr. 300) sla je linksaf de parkeerplaats op.

Hieronder staat een luchtfoto waarbij de groene lijn de route naar P12 toont en de blauwe pijl de wandelroute naar de achteringang van het Huygensgebouw. Tot half 2 houden we die deur open, daarna zijn we via de hoofdingang aan de voorzijde bereikbaar. Even rechts om het gebouw heen lopen. De laatste 2 foto's geven een actueel beeld van de parkeerplaats met slagboom ter plekke.