Routebeschrijving

Wil jij echte colleges volgen over Sterrenkunde?

Hoe kom je er?

Het bezoekadres van onze jongerencolleges is Faculty of Science (Faculteit der Natuurwetenschappen Wiskunde en Informatica) in het Huygensgebouw op de campus van de Radboud Universiteit. Het adres is: Heyendaalseweg 135, 6525 AJ  Nijmegen.

Parkeren?

Parkeergarage P11 bevindt zich onder het Huygensgebouw. Vanaf de Heyendaalseweg rijd je links van het gebouw bij de stoplichten Toernooiveld in. Let op: direct rechts is dan al de inrit naar de parkeergarage. Zie plaatjes hieronder. Bewaar het parkeerkaartje in je auto want daarmee kun je er aan de andere kant weer gratis uitrijden. (Houd navigatie-adres Toernooiveld 2 aan.) Halverwege de parkeergarage is het trappenhuis.

Als P11 niet open is dan is parkeerplaats P12 beschikbaar en deze vind je achter het Huygensgebouw (navigatie-adres Toernooiveld 300, Nijmegen). Zie plaatjes hieronder. Bewaar het parkeerkaartje want daarmee kun je er weer gratis uitrijden.

Openbaar vervoer?

Via het openbaar vervoer kun je vanaf het centraal station vertrekken naar campus Heyendaal (onder andere buslijn 10, Heyendaal shuttle) en uitstappen bij bushalte Huygensgebouw.

Hieronder vind je een foto van het Huygensgebouw (links) vanaf de Heyendaalseweg vanuit het centrum. Voor parkeergarage P11 ga je bij het stoplicht linksaf (Toernooiveld) en dan direct rechts de korte inrit naar beneden. 

Als P11 niet open is (de roldeur is dan gesloten) rijd je door naar P12 met de bocht naar rechts en direct na het grote gebouw (nr. 300) links. Hieronder staat een luchtfoto waarbij de groene lijn de route naar P12 toont en de blauwe pijl de wandelroute naar de achteringang van het Huygensgebouw. Tot half 2 houden we die deur open, daarna zijn we via de hoofdingang aan de voorzijde bereikbaar. De laatste 2 foto's geven een actueel beeld van de parkeerplaats ter plekke.