Aanmelden als lid

Wil jij echte colleges volgen over Sterrenkunde?

Hoe werkt het?

Het lidmaatschap van Sterrenkundeclub Radboud kost niets. Door je aan te melden weten wij dat je interesse hebt en tot onze doelgroep behoort. We zetten je op een mailinglijst voor nieuws over de colleges die we verzorgen en je kunt jezelf te allen tijde van de lijst (laten) halen.

Per college vragen we slechts € 5 in ruil waarvoor je een college/lezing van pakweg 2 uur krijgt. Online lezingen kun je uiteraard met meerdere mensen bekijken, als de lezingen in de zaal worden gehouden dan betalen ouders die willen meekijken ook € 5. Dat zijn dan gasten.

Meld je aan, vul het formulier in en stuur het op.

Privacy

We gebruiken je e-mailadres nooit voor andere doeleinden dan voor het geven van informatie over onze colleges en daaraan gerelateerde zaken. We hoeven ook niet je postcode of adres te weten, noch je hele geboortedatum of de naam van je school. We conformeren ons aan de regels die door de AVG zijn gesteld. Voor vragen hierover gebruik je het contactformulier.

Als je nog geen 16 bent dan moeten we ook een e-mailadres van je ouder(s) hebben. We sturen daar ook de bevestiging van jouw aanmelding naartoe. Als dat adres hetzelfde is dan hoef je het maar eenmaal in te vullen.

Mocht je niet tot de doelgroep behoren dan behouden we ons het recht voor om een aanmelding niet te accepteren.

Vul onderstaand formulier in om je (kind) aan te melden als lid. Velden met een * zijn verplicht.
Als je nog geen 16 bent mag je jouw e-mailadres hier invullen, maar dan moet er hieronder ook een e-mailadres van je ouder(s) worden ingevuld.
We vragen alleen je geboortejaar, geen dag of maand.
We hoeven geen adres te weten, alleen je woonplaats.
Geef uitgebreid aan wat je leuk vindt in sterrenkunde, dan kunnen wij daar rekening mee houden.
Omschrijf hoeveel jij al weet van sterrenkunde en wat je allemaal hebt gezien en gelezen.
Geef aan of je door iemand van Sterrenkundeclub Radboud bent geïntroduceerd, en door wie dan.
Vul het e-mailadres in van je ouder(s) als je nog geen 16 bent en als het anders is dan dat hierboven. We gebruiken dit alleen om de bevestiging van aanmelding naar te sturen.