Aanmelden als lid

Wil jij echte colleges volgen over Sterrenkunde?

Hoe werkt het?

Het lidmaatschap van Sterrenkundeclub Radboud kost niets. Door je aan te melden weten wij dat je interesse hebt en tot onze doelgroep behoort. We zetten je op een mailinglijst voor nieuws over de colleges die we verzorgen en je kunt jezelf te allen tijde van de lijst laten halen. 

Per college vragen we slechts € 5 in ruil waarvoor je een college/lezing van 2 uur krijgt (en een snack in de pauze). Ouders die willen meekijken betalen ook € 5. 

Na het merendeel van de colleges te hebben bijgewoond krijg je een certificaat. Maar daarvoor moet je je wel aanmelden zodat we weten wie je bent en of je ook bent geweest. Vul het formulier in en stuur het op.

Privacy

We gebruiken je e-mailadres nooit voor andere doeleinden dan voor het geven van informatie over onze colleges en daaraan gerelateerde zaken. We hoeven ook niet je postcode of adres te weten, noch je hele geboortedatum of de naam van je school.

Als je nog geen 16 bent, en het niet duidelijk is of een van je ouders je aanmeldt, dan vragen we nog om een extra bevestiging van iemand met ouderlijk gezag.

Velden met een * zijn verplicht.

Omschrijf wat je favoriete onderwerpen zijn, dan kunnen we daar rekening mee houden. Het invulveld kun je groter maken!
Omschrijf hoeveel jij al weet van Sterrenkunde en wat je allemaal hebt gezien en gelezen. Het invulveld kun je groter maken!
Ben je door iemand van de Sterrenkundeclub Radboud geintroduceerd? Door wie?