Lezing gemist?

Wil jij echte colleges volgen over Sterrenkunde?

Lezing terugkijken?

Deze functie is vanaf 2022/2023 niet meer beschikbaar.

We organiseren onze lezingen/colleges/masterclasses op zaterdagen. Veel van onze leden zijn er dan live bij, online of in de collegezaal. Vanwege de soms jonge leeftijden moeten de ouders er zelf ook bij zijn, en dat lukt niet altijd. Zeker niet als andere kinderen in het gezin ook hun activiteiten hebben.

Sommige onderwerpen zijn ook best pittig voor de allerjongsten. Of de jongeren op de middelbare school willen er een werkstuk over schrijven. In al die gevallen is het handig de lezing nog eens rustig terug te kunnen kijken, te pauzeren, terug te spoelen, etcetera.

Daarom kun je in seizoen 4 lezingen terugkijken.

Hoe werkt het?

  1. Ik ben erbij geweest en wil het nogmaals zien
    Als je lid bent en bij een lezing aanwezig geweest dan sta je op de presentielijst. Zodra een lezing online beschikbaar komt sturen we een e-mail aan de mensen op die presentielijst. Ben je die e-mail kwijt, stuur dan een simpel berichtje en we sturen het opnieuw. Of gebruik het formulier hiernaast.
  2. Ik ben er niet bij geweest en wil het toch bekijken
    Als je gedurende het seizoen lid wordt en alsnog een of meerdere lezingen wilt bekijken, dan kun je deze bestellen. Per lezing kost het slechts € 5. Vul het formulier rechts in en verstuur het. Je krijgt dan info over hoe je kunt betalen en hoe je het kunt bekijken.

In de lezingen die je kunt terugkijken hebben we, indien van toepassing, de getoonde filmpjes vervangen door het origineel. Dit omdat streaming video niet altijd optimaal werkt als het over zeker 2 lijntjes wordt verzonden (van de spreker, via internet, naar jou). En voor de allerjongsten, die nog niet zo goed Engels kunnen verstaan, voorzien we de filmpjes van Nederlandse ondertitels, als dat van toepassing is.

 

 

 

 

 

Formulier

Geef aan welke lezingen je wil bekijken.
Je lidnummer staat in al onze nieuwsbrieven. En je kunt alleen een lezing (terug)zien als je als lid bekend bent bij ons.
Kruis de lezingen aan die je wilt (terug)zien.