Lezingen vervallen!

Wil jij echte colleges volgen over Sterrenkunde?

Lezingen vervallen!

6 maart 2020 Colleges 0

Lezing van 21 maart vervalt

In de voorbereidingen voor het jongerencollege van 21 maart 2020 hebben we ook de ontwikkelingen over het Corona-/Covid-19-virus in de gaten gehouden. Omdat de berichten heen en weer schieten tussen 'fake news' en hysterie hebben we besloten om geen risico te nemen en het college van 21 maart te annuleren. Onze lezingen zijn tenslotte een extracurriculaire en buitenschoolse activiteit waarbij er geen nadelig gevolg is als er eens eentje vervalt en wordt verplaatst.

We houden de berichtgeving rondom het virus in de gaten en zodra we een nieuwe datum hebben laten we dat weten. De rest van het programma in april, mei en juni blijft nog even staan, maar dat kan nog veranderen.

Update: 24 maart 2020

Conform de aangescherpte maatregelen van het kabinet in de aanpak van het coronavirus, dat alle bijeenkomsten tot 1 juni 2020 zijn verboden, annuleren wij ook de lezingen van 18 april, 9 mei en 6 juni. Houd deze website in de gaten over het laatste nieuws. Als je je hebt aangemeld als lid, dan krijg je via e-mail ook het laatste nieuws.

We rekenen op jullie begrip.