Help ons

Wil jij echte colleges volgen over Sterrenkunde?

The Secret of our Success?

Een club zonder leden is natuurlijk geen echte club. In het schooljaar 2017-2018 onderzochten we of er in de grote regio Nijmegen voldoende interesse was voor een dergelijk initiatief. En het bleek een succes te zijn. Vanuit een hele grote regio stroomden de aanmeldingen binnen.

Wil jij met meer ontwikkelingsgelijken en gelijkgestemde jongeren kennismaken? Wil jij dat we ook volgend schooljaar terugkomen met nog meer colleges? 

Help ons dan!

Maak reclame op je school, in je woonplaats, via je sociale media-kanalen en wat je verder nog kunt bedenken. Je kunt zelfs iets leuks verdienen als je nieuwe leden aanbrengt. Het enige dat zij moeten doen is jouw naam op het aanmeldformulier vermelden. Als ze dan drie keer of vaker komen dan krijg jij iets leuks. Daar doen we niet moeilijk over!

 

Vrijwilliger

Ben je een ouder van een sterrenkid of docent en wil je meehelpen als vrijwilliger in de organisatie op de zaterdagen?

Laat het weten via het contactformulier. Alle hulp is welkom.

Docenten

Ben je docent Na/Sk op een VWO (of HAVO) in de regio en heb je studenten die gefascineerd zijn door ons zonnestelsel, sterrenstelsels en exoplaneten, de oerknal, buitenaards leven, ruimtevaart, astronomie, science fiction en meer? Gun hen dan een extra platform: Sterrenkundeclub Radboud !

Heb of had je zelf interesse in Sterrenkunde of Astrophysics? Heb je wellicht bij de RU gestudeerd? Of stage gelopen op een VWO in (de regio) Nijmegen? 

Download dan de poster en hang hem op een goede plaats op. Of neem contact op met je netwerk van collega's, oudstudenten, ouddocenten, studentenvereniging of wat je ook kunt bedenken. Herinner gewoon hoe moeilijk je jaren geleden zelf aan informatie kwam en help de stargazers van nu!